יום שני, 6 ביוני 2016

קייטנת כייף, ריפוי והעצמה במקום הנמוך ביותר בעולם

אגודת הפסוריאזיס הישראלית יוזמת בחופש הגדול קייטנת ריפוי והעצמה בים המלח המיועדת לילדים המתמודדים עם מחלת הפסוריאזיס. במהלך תקופת הקייטנה שוהים הילדים בבית מלון עם פנסיון מלא, משתתפים בפעילויות חברתיות המותאמות לגילם ונחשפים לשמש בהשגחת רופא. פעילות הקייטנה כוללת גם מפגשי העצמה וחיזוק הרוח בהנחיית צוות מדריכים מתנדבים המתמודדים בעצמם עם מחלת הפסוריאזיס. חלק מהפעילות בקייטנה היא בסבסוד אגודת הפסוריאזיס והשהייה בהשתתפות חלקית של קופת החולים במסגרת סל הבריאות ומיועדת לילדים מגיל 8 ועד 18.



מחלת הפסוריאזיס מופיעה אצל כ - 3% מקרב האוכלוסייה, הכוללת גם ילדים ומתבטאת בקשקשת על פני הגוף. המיקום האופייני הוא במרפקים, בברכיים ובעור הקרקפת. החשיפה ההדרגתית לקרינה העל סגולה העשירה בקרני UVA בים המלח שהוא המקום הנמוך ביותר בעולם, מהווה טיפול טבעי ויוצרת הטבה ניכרת. בשל המאפיינים החיצוניים של מחלת הפסוריאזיס, נאלצים רבים מהילדים להתמודד עם אפליה ונידוי חברתי שכן למחלה נקשרה סטיגמה לא נכונה שמדובר במחלה מדבקת. במהלך הקייטנה לומדים הילדים לחיות עם המחלה, להתחזק ולחזק אחד את השני בנושא הדעות הקדומות כך שהקייטנה מעבר להיותה תקופת ריפוי היא גם פלטפורמה משמעותית להעלאת הביטחון העצמי של הילדים.



קייטנת הריפוי נפתחת ב – 7 ביולי 2016, נמשכת כשבועיים וחצי ומופעלת על ידי צוות רפואי - מקצועי הפועל בהתנדבות מדי שנה על שם חיותה רומם ז"ל. לקייטנה אישור ממשרד החינוך וביטוח ויכולים להשתתף בה ילדים ובני נוער מכל רחבי הארץ, חברי כל קופות החולים. להרשמה יש לפנות למוקד הטלפוני של אגודת הפסוריאזיס שמספרו 03-6247611. המוקד מאויש 24 שעות ביממה.




מידע נרחב על הקייטנה ועל המחלה ניתן לקרוא באתר האינטרנט של אגודת הפסוריאזיס בלינק הבא: http://psoriasis.org.il/ לקבלת עידכונים, מחקרים ואירועים מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק של אגודת הפסוריאזיס הנמצא בקישור הבא: https://www.facebook.com/psoriasis.org.il

יום חמישי, 12 במאי 2016

המשרד של נאוה עינבר מטפל בכל הקשור בנושאי מדיה חברתית בתחום הבריאות והרפואה. שירות זה מיועד לרופאים שלמדו רפואה כדי לטפל באנשים או בבעלי חיים, ולא כדי להשקיע את השעות הארוכות הנדרשות להפעלת עמוד פייסבוק מקצועי. רפואה היא מקצוע תובעני בפני עצמו, בדיוק כפי שמדיה חברתית דורשת את זמן התחזוקה הנכבד שלה, וכשמדברים על מדיה חברתית בתחום הרפואה, מדברים על מקצוע הכרוך בהתמחות מקיפה, מקצועיות וניסיון. המשרד של נאוה עינבר מיומן בטיפול בנושאי בריאות, רפואה, ביוטכנולוגיה, בריאות הנפש ומדעי החיים ויודע ליצור נגישות מקסימלית לקהל מטופלים עתידי. באמצעות ניהול נוכחות והשגת מוניטין ברשתות החברתיות לרופאים, מרפאות, תרופות, פסיכיאטרים, פסיכולוגים, מכשור רפואי ומרכזים רפואיים, ליווי חברות סטארט-אפ בניו מדיה וביחסי ציבור לכנסים רפואיים ואירועים מדעיים, ניתן לקבל שירות הכולל: • יחסי ציבור באינטרנט - להשגת מטופלים מפה לאוזן. • בניית ותחזוקת דף עסקי בפייסבוק לרופאים. • שיווק ברשתות חברתיות בתחום הרפואה. • פעילות במדיה החברתית לארגוני בריאות. • קידום ברשתות החברתיות למרפאות. • שיווק במדיה החברתית לציוד רפואי. • פרסום ברשתות חברתיות לתכשירים ותרופות חדשות. • קידום דף עסקי בפייסבוק לאנשי מקצוע רפואי. • ניהול דף עסקי בפייסבוק לחברות סטארט אפ בתחום הבריאות והרפואה. להצטרפות לקהל לקוחותינו המרוצים ולקבלת הצעה ודוגמאות עבודה התקשרו לטלפון המאויש 24 שעות מסביב לשעון: 1700-500-603 או לנייד של נאוה עינבר: 050-5225387. אפשר גם לשלוח מייל לכתובת המשרדית info@navainbar.co.il או למייל הישיר של נאוה עינבר nava@navainbar.co.il * * * השירות מתחילתו ועד סופו מתבצע על ידי צוות המשרד. הלקוח לא צריך להיכנס בעצמו לאף רשת חברתית. כתובת אתר האינטרנט שלנו היא: www.navainbar.co.il
A photo posted by Nava Inbar 💜 נאוה עינבר (@navainbar) on

יום שישי, 18 במרץ 2016

נשים בישראל יותר בדיכאון מגברים

נשים בישראל יותר בדיכאון מגברים, כך קובע הדוח הממשלתי הראשון בנושא מדדי איכות חיים. לראשונה, ישראל מצטרפת למדינות המפותחות והמתקדמות בעולם, כמו קנדה, בריטניה ואוסטרליה, עם מערכת של מדדי איכות חיים משלה. מערכת המדדים מציגה תמונת מצב מלאה, מקיפה ועדכנית בשלל תחומים שתורמים לאיכות החיים של התושבים בישראל: חינוך, בריאות, ביטחון אישי, דיור, תשתיות, איכות סביבה, רווחה, פנאי, תעסוקה, הכנסות והוצאות ועוד. תמונת המצב העדכנית הזו נועדה לסייע לממשלה בקביעת מדיניות. היא נועדה לסייע גם לציבור לבחון את חייו ולהשוות את מצבו למצבם של תושבי מדינות אחרות. יחד הנתונים יאפשרו לשיח הציבורי  להיות ענייני ועשיר במידע. בשנת 34% 2013 מבני 20 ומעלה חשו מדוכאים לעתים קרובות או מדי פעם, ו-%9 חשו דיכאון לעתים קרובות. %49 מהערבים חשו דיכאון לעתים קרובות או מדי פעם לעומת %30 מהיהודים שחשו כך.



%40 מהנשים חשו מדוכאות לעתים קרובות או מדי פעם לעומת %27 מהגברים. תחושת הדיכאון עולה עם הגיל: %32 בקרב בני 35% ,44-20 בקרב בני 64-45 ו-%38 בקרב בני 65 ומעלה. בשנת 2010 נצפתה ירידה בשיעור החשים דיכאון )%26( ביחס לשנים 38%( 2003( ו-34%( 2007(, אך בשנת 2013 חזר השיעור לרמה שהייתה בשנת 34%( 2007(. תחושת דיכאון תחושת דיכאון מתייחסת להערכה עצמית של הפרט בנוגע למצבו הרגשי. המדד מבוסס על שאלה שהופיעה לסירוגין בשאלון הסקר החברתי בשנים 2013 ,2010 ,2007 ,2003 והיא מופנית לכלל האוכלוסייה מגיל 20 ומעלה. הכיוון הרצוי למדד הוא ירידה באחוז החשים דיכאון. 

לקריאת הדוח המלא לחצו כאן.


Create the highest, grandest vision possible for your life, because you become what you believe.
‎Posted by Nava Inbar on‎ שישי 18 מרץ 2016